arrow down usd uah rub gbp eur idr cart

Політика конфіденційності

Обліковий запис користувача (аккаунт)

Реєструючись на нашому сайті клієнт (Замовник) несе відповідальність за надання повної і правдивої інформації, а також за працездатність своєї адреси електронної пошти та мобільного телефону, зазначеного при реєстрації. При реєстрації клієнт зобов'язаний вказати адресу електронної пошти, яка знаходиться на домені, що не знаходиться на обслуговування в нашій компанії. Для зв'язку з клієнтом ми використовуємо зазначену при реєстрації електронну пошту, а у випадках гострої необхідності - мобільний телефон. Також на номер мобільного телефону можуть надходити SMS повідомлення від нашої компанії. Клієнт зобов'язаний підтримувати всю контактну інформацію в актуальному стані, в іншому випадку ми залишаємо за собою право заблокувати аккаунт і надання всіх послуг.

1. Збір особистої інформації

1.1. Клієнт (Замовник), дає свою згоду Виконавцю послуги ТОВ "ОНЛАЙН ДЕВЕЛОПМЕНТ" (далі Виконавець) на обробку його персональних даних (у тому числі: збір, зберігання, систематизацію, зміну, видалення, використання, поширення, знеособлення, блокування).

1.2. Виконавець також  збирає інформацію про відвідування клієнтів, таку як дані про постачальника послуг, тип браузера, операційної системи, відвідані сторінки, дату і час відвідувань, з якого веб-сайту відбувся перехід.

1.3. Метою використання персональних даних та їх подальшої обробки є отримання Замовником послуг, що надаються Виконавцем. Знеособлені дані можуть також використовуватися для таргетування рекламних матеріалів, (показуються іншими сайтами, які відвідує клієнт) для проведення статистичних, Маркетигових або інших досліджень спрямованих на поліпшення надаваних послуг.

1.4. Файли cookie – при заході відвідувача на наш сайт, ми відправляємо один або декілька файлів cookie на його комп'ютер або інший пристрій. Файли cookie використовуються для того, щоб підвищувати якість наданих послуг: зберігати налаштування користувача. Клієнт  може відмовитися від використання cookie-файлів. Більш детальну інформацію про cookie-файли можна знайти в розділі Допомога, використовуваного клієнтом браузера.

1.5. Інформація про відвідування – при доступі на сайт наші сервери автоматично записують певну інформацію. Ці журнали сервера можуть містити таку інформацію, як веб-запит, IP-адресу, тип і мова браузера, дата і час запиту.

1.6. Виконавець зобов'язується обробляти персональні дані Замовника в суворій відповідності до законодавства України про захист персональних даних.

2. Надання доступу до інформації

2.1. Замовник погоджується з тим, що Виконавець має право знеособлювати його персональні дані в цілях передачі (в тому числі транскордонної) іншим суб'єктам ринку реєстрації доменних імен або оформлення цифрових сертифікатів.

2.2. Замовник погоджується з тим, що Виконавець  має право передати його дані іншим суб'єктам ринку реєстрації доменних імен або оформлення цифрових сертифікатів в не знеособленому вигляді.

2.3. Відкликання згоди на обробку персональних даних може бути здійснений шляхом направлення Замовником відповідного розпорядження в простій письмовій формі на адресу Виконавця. При цьому Замовник згоден з тим, що такий відгук може спричинити такі наслідки:

  • відмова з боку Виконавця у наданні послуг, у результаті неможливості їх виконання без зазначених даних;
  • видалення доменного імені або цифрового сертифікату, у разі неможливості його супроводу без наявності у Виконавця таких даних.

2.4. Замовник данною згодою доручає Виконавцю як Реєстратору опублікувати свої персональні дані в базах даних відповідних сервісів у відкритому доступі в Інтернет, необхідних для роботи сервісів, служб, доменів.

2.5. Замовник погоджується з тим, що його персональні дані можуть бути передані іншому Реєстратору або Адміністратору публічного домену або сертифікаційного центру, у разі, якщо виконувана операція вимагає ідентифікації Замовника як власника доменного імені. Права Замовника по відношенню до його персональних даних визначені в ст.8 Закону України "Про захист персональних даних".

2.6. Крім цього, укладанням цього Договору, Замовник підтверджує, що він повідомлений (без додаткового повідомлення) про права, встановлені Законом України «Про захист персональних даних», про цілі збору даних, а також про те, що його персональні дані передаються юридичній особі ТОВ « ОНЛАЙН ДЕВЕЛОПМЕНТ »з метою можливості виконання умов цього Договору, можливості проведення взаєморозрахунків, а також для отримання рахунків, актів та інших документів. Замовник також погоджується з тим, що Виконавець має право надавати доступ і передавати його персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень Замовника, не змінюючи при цьому мету обробки персональних даних (наприклад, при реєстрації доменного імені). Обсяг прав Замовника, як суб'єкта персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» йому відомий і зрозумілий.

3. Захист інформації

Виконавець зобов'язується виконувати всі необхідні заходи щодо захисту даних від неавторизованого доступу, зміни, розкриття чи знищення персональної інформації. До цих заходів, зокрема, належать: внутрішня перевірка процесів збору, зберігання і обробки даних і міри безпеки, включаючи відповідне шифрування і заходи щодо забезпечення фізичної безпеки даних для запобігання неавторизованого доступу.

4. Доступ до особистої інформації та її відновлення

Виконавець надає клієнтові доступ до його особистих даних, а також оновлює, або видаляє дані по запиту клієнта, якщо тільки зберігання даних не відповідає закону або не обумовленими законними діловими цілями. Перед обробкою запитів на доступ, зміну, доповнення або видалення персональних даних Виконавець просить підтвердити клієнта свою особистість та інформацію, яку він хоче отримати, виправити або видалити.

5. Особливі умови.

5.1. Замовник дає Виконавцеві згоду на використання його логотипів та іншої інформації про нього та / або його сайті для розміщення на сайті Виконавця в розділах «наші клієнти» і т.п.

5.2. Виконавець залишає за собою право в будь-який час вносити зміни в дану політику конфіденційності з повідомленням клієнтів електронною поштою або без такого. Внесені зміни набувають чинності з моменту опублікування на даній сторінці.